Dedeman ajunge la 50 de magazine in Romania cu noua unitate din Zalau

12 Dec, 15:29 • Redactia DailyBusiness
Dedeman, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, inaugurează miercuri, 18 decembrie, la Zalău, magazinul cu numărul 50 al rețelei.
Dedeman ajunge la 50 de magazine in Romania cu noua unitate din Zalau

Magazinul Dedeman Zalău, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 84B a presupus o investiție totală de 12 milioane de euro și a creat 175 de locuri de muncă.  
Suprafața totală a noului magazin este de 12.700 mp, dintre care 2.500 mp sunt alocați pentru sera în care sunt expuse plantele, produsele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. De asemenea, magazinul pune la dispoziția clienților și 300 de locuri de parcare.
 
„Încheiem anul 2019 așezând pe hartă magazinul Dedeman cu numărul 50. Ne-am setat acest obiectiv cu mult timp în urmă, iar acum devine realitate prin inaugurarea magazinului din Zalău. Ne întregim astfel prezența în partea de vest a țării”, spune Dragoș PAVĂL, președintele Dedeman.
 
Noul magazin îi așteaptă pe sălăjeni într-un spațiu generos, cu raioane dispuse intuitiv, în care sunt prezentate peste 45.000 de produse pentru casă și grădină. Aproximativ 84% dintre acestea provin de la producători din România.
 
Showroom-ul de mobilă are o suprafață de 1.200 mp și prezintă zeci de modele de canapele, colțare, mobilier pentru dormitoare, livinguri și bucătării.    
 
Showroom-ul de gresie și faianță ocupă un spațiu de 1.300 mp și este alcătuit din decoruri ce ilustrează modul în care colecțiile de plăci ceramice pot fi combinate cu produsele sanitare, cu piesele de mobilier și diversele accesorii, pentru a amenaja o cameră de baie elegantă, primitoare și echipată corespunzător.

Dedeman Zalău este singurul magazin nou inaugurat în 2019, după ce magazinele din Focșani și Onești au fost extinse și redeschise în decursul acestui an.
 
Dedeman în cifre 
 
– 50 de magazine, patru centre logistice, parc auto propriu; 
– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
– peste 11.000 de angajați;
– între 7.500 – 18.000 mp suprafața unui magazin