Dedeman deschide al 44-lea magazin propriu in Oradea

30 Aug, 13:36 • Redactia DailyBusiness
Dedeman, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 2 septembrie, magazinul din Oradea, ajungând astfel la o rețea de 44 de magazine la nivel național.
Dedeman deschide al 44-lea magazin propriu in Oradea

Situat pe Calea Aradului, nr.87A, magazinul Dedeman din Oradea a presupus o investiție de circa 14 milioane de euro și a creat peste 200 de locuri de muncă.

Noul magazin are o parcare de 480 de locuri, o suprafață de vânzare de peste 13.000 mp și o seră pentru articole de grădină de circa 3000 mp.

„Oradea este situat la o distanță egală față de Viena, Praga și Bucuresti, într-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigură schimburile economice dintre vestul și estul continentului european. Odată cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenți în fiecare oraș reprezentativ situat în apropierea frontierei de vest a țării noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune să ne creștem vânzările și către clienții din țările vecine.” , Dragoș Pavăl – Președinte Dedeman.

Materiale de bază în construcții, gresie și faianță, instalații termice, instalații sanitare, instalații electrice, mobilă, decorațiuni interioare, electrocasncie și electronice, utilaje, scule electrice, accesorii și produse pentru grădină sunt prezente pe rafturile magazinului.