Finante-Banci

Deloitte România: Schimbări la vârful echipei de consultanță financiară

31 May, 10:30 • Redactia DailyBusiness
Începând cu 1 iunie 2016, Lars Wiechen va prelua rolul de Partener coordonator în departamentul de Consultanță Financiară al Deloitte România.
Deloitte România: Schimbări la vârful echipei  de consultanță financiară

Lars și-a început activitatea la Deloitte în noiembrie 2014 ca Partener în departamentul de Evaluare și Modelare a afacerilor companiei, contribuind la creșterea cu 25% a activității departamentului de Consultanță Financiară.

Alături de Lars, Radu Dumitrescu a fost promovat pe poziția de Partener și va coordona ramura dedicată Serviciilor în fuziuni și achiziții și Serviciilor de Reorganizare din cadrul departamentului de Consultanță Financiară.

Radu s-a alăturat Deloitte ca Senior Manager în urmă cu cinci ani, contribuind la dezvoltarea continuă a business-ului și a membrilor echipei.

Tot de la 1 iunie, noua echipă de Consultanță Financiară a Deloitte își va extinde portofoliul de servicii prin alăturarea echipei de Investigarea fraudelor (Forensic), ca parte integrantă a schimbărilor din departament.

Paula Lavric, Director, va continua să coordoneze echipa de Investigarea fraudelor a Deloitte, pe care o conduce de cinci ani.

Rezultatele remarcabile obținute de Paula au plasat echipa sa în rândul celor mai importante din Europa Centrală, alături de echipele Deloitte din Praga, Budapesta și Varșovia.

Cu o echipă de 40 de profesioniști dedicați, departamentul de Consultanță Financiară al Deloitte România oferă soluții integrate de consultanță în domeniul finanțelor corporative și suport în tranzacții unui portofoliu select de clienți naționali și internaționali, atât în domeniul privat, cât și guvernamental.