Disputa pentru USD? PSD inregistreaza acum denumirea rezervata de varul lui Cioaba in 2011

19 Feb, 15:45 • Redactia DailyBusiness
Partidul Social Democrat (PSD) a depus pe 10 februarie cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) pentru inregistrarea denumirii USD.
Disputa pentru USD? PSD inregistreaza acum denumirea rezervata de varul lui Cioaba in 2011

Sigla atasata denumirii aliantei
politice noi, Uniunea Social Democrata (USD), seamana cu cea a PSD.

Un cetatean din Sibiu, Ion C. Mihutescu, a depus inca din noiembrie 2011 cerere pentru inregistrarea denumirii „USD Uniunea Social Democrata”,  iar in august 2012 OSIM a aprobat solicitarea.

Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris,
miercuri, pe blogul sau, ca marca Uniunii Social Democrate (USD) este
inregistrata la OSIM de varul autointitulatului rege al romilor
Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu.

„Si, daca nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul ca Mihutescu este vicepresedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut”, spune Gorghiu.

„Daca le vine ideea celor din Uniunea cea noua, dar de origini vechi, sa-si schimbe numele in Uniunea Social Progresista… sa renunte, ca domnul Mihutescu a acoperit tot”, conchide deputatul PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, luni seara sau marti, va exista fie Guvern USL, fie un guvern USD, „lipsit de orice legitimitate” si caruia liberalii ii vor cere „demisia imediata”.

Intrebat daca acest lucru inseamna iesirea PNL de la guvernare, Antonescu a raspuns: „Pana una, alta, am cam fost dati afara de la guvernare„.