Finante-Banci

evoMAG intra pe piata asigurarilor

25 Jul, 11:39 • Redactia DailyBusiness
evoMAG își extinde portofoliul cu o nouă categorie de produse și servicii - asigurări, având ca obiectiv vânzarea a 10.000 de polițe într-un an. Pentru început, evoMAG pune la dispoziția clienților polițe de asigurare RCA, urmând ca în lunile viitoare să ofere acestora mai multe tipuri de polițe de asigurare.
evoMAG intra pe piata asigurarilor

Noua gamă de produse și servicii din oferta evoMAG este dezvoltată în parteneriat cu Destine Broker de Asigurare.

„Am observat un interes în creștere pentru achiziția online de asigurări. Am început cu RCA pentru că există deja o tradiție de achiziție online a acestui tip de poliță de asigurare. Vom adăuga în portofoliu, în perioada imediat următoare, și asigurări de călătorie și asigurări de locuințe”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Vizitatorii evoMAG.ro pot viziualiza, compara și selecta din ofertele a 8 asiguratori: Allianz Țiriac Asigurări, Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance, Euroins România Asigurare – Reasigurare, Generali România Asigurare Reasigurare, Groupama Asigurări, Omniasig Vienna Insurance Group și Uniqa Asigurări.

Livrarea polițelor RCA se va efectua în mod gratuit, în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii. În cazul în care clienții optează pentru plata online, polița de asigurare intră în vigoare începând de a doua zi. În cazul plății ramburs, polița de asigurare va intra în vigoare după 5 zile.