„Guvernul Facebook”: Ce nume sunt propuse pentru formarea noului Executiv

04 Nov, 15:32 • Redactia DailyBusiness
Imediat după anunțul făcut de Victor Ponta că își depune mandatul de premier, pe Internet a început să circule un document în care se încearcă promovarea oamenilor competenți în funcții cheie ale statului. Lista este cunoscută sub numele "Guvernul Facebook".
Guvernul Facebook: Ce nume sunt propuse pentru formarea noului Executiv

Din așa-numitul Guvern Facebook fac parte Ana Blandiana, propusă pentru funcția de ministrul al Culturii sau Ana Pascu, vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă și mama basistului trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu, internat în spital după incendiul de la Colectiv. Ea este propusă pentru funcția de ministru al Sporturilor.

Printre propunerile utilizatorilor mai figurează Moise Guran, la Economie sau Răzvan Pascu la Turism, potrivit Romania TV.

Pentru funcția de premier părerile sunt împărțite. Cătălin Predoiu este catalogat ca făcând parte din „sistem”, un utilizator opinând: „Nu sunt de acord, se trage din aceeași mizerie politică”.

Pentru funcția de premier este propus și Lucian Mândruță, dar nu este susțin de oameni. Potrivit unui mesaj, „mi se pare că apelează prea des la manipulare pentru a-și face punctul de vedere auzit și înțeles”.

Pentru functia de ministru al Justitiei este propus avocatul Gheorghe Piperea.

Click aici pentru a vedea lista numelor propuse pentru Guvernul Facebook.