- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Noul sef Asirom pe pensii facultative vine din vanzari

03 Jan, 13:02 • gecad.net
Catalin Stroe (foto), fostul director de vanzari al companiei de asigurari Asirom, este noul presedinte al Asirom Concordia Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative, acesta succedandu-i lui Ion Bratulescu, care s-a retras din functie, a declarat Stroe pentru DailyBusiness.ro.
Noul sef Asirom pe pensii facultative vine din vanzari

Numirea sa a primit avizul Comisiei de Supraveghere a Pensiilor Private din Romania la sfarsitul lui 2010, devenind efectiva imediat.

Fondul administrat de Asirom Concordia ocupa penultimul loc dupa valoarea activelor administrate pe o piata in care activeaza 13 fonduri de pensii facultative.

Piata de pensii facultative avea la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut active totale de 315 milioane lei si circa 216.895 participanti. La aceeasi data de referinta, Asirom Concordia inregistra 261 participanti si active de 366.000 lei.

„Ne-am propus sa imprimam un mod mult mai dinamic de dezvoltare, in perioada urmatoare”, a declarat Catalin Stroe.

Noul director interimar de vanzari al Asirom este Gheorghe Nasarau, care vine de pe pozitia de director al departamentului daune in cadrul companiei.

Ultimele date oficiale furnizate de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor plasau Asirom la finele lui 2009 pe locul al patrulea cu prime subscrise de 645,88 milioane lei dupa Allianz Tiriac, Omniasig si Astra.