- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

OTP Bank ieftineste creditele in franci elvetieni

09 Jul, 11:17 • Redactia DailyBusiness
Creditele de nevoi personale cu garantie ipotecara sau de refinantare, contractate de la OTP Bank Romania in perioada 9 iulie - 31 august, beneficiaza de o dobanda promotionala de 5,7% la franci elvetieni, perioada maxima de acordare a imprumutului fiind de 30 de ani, anunta comunicatul bancii.
OTP Bank ieftineste creditele in franci elvetieni

Creditul poate fi acordat si in lei sau euro. Banca nu percepe comision de administrare a creditului sau a contului curent sau taxa pentru deschiderea contului curent.

De aceste facilitati beneficiaza atat creditele noi de nevoi personale cu garantie ipotecara, cat si cele prin care se refinanteaza alte credite. Garantia creditului este o ipoteca asupra unui imobil pe care il detine clientul sau o terta persoana sau asupra unui imobil care este deja ipotecat in favoarea OTP Bank Romania.

Pentru clientii care la data rambursarii finale a creditului au intre 65 si 70 de ani, este obligatorie incheierea unei polite de asigurare care acopera riscul de deces din orice cauza, polita care va fi cesionata in favoarea OTP Bank Romania pe toata durata creditului.