Internet/New Media

Acer lanseaza cel mai subtire laptop din lume

08 Jan, 16:33 • Redactia DailyBusiness
Acer lansează astăzi cel mai subțire laptop din lume, noul Swift 7 (SF714-51T). Având o grosime de doar 8,98 mm, noul Swift 7 este un PC echipat cu Windows 10, are procesor puternic Intel Core i7, durată de viață a bateriei pe întreaga zi și o conexiune personală, 4G LTE.
Acer lanseaza cel mai subtire laptop din lume

Pe lângă slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor eSIM. Swift 7 este livrat cu un profil Transatel prevăzut cu până la 1 GBi de date gratuite valabile timp de o lună în 48 de țări.

Tehnologia wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO asigură conexiuni rapide la rețeaua de domiciliu sau de la birou.

Echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 7-a, Swift 7 oferă o durată de viață a bateriei de până la 10 ore.

SSD-ul PCIe cu capacitate de 256 GB oferă suficient spațiu de stocare pentru păstrarea fișierelor importante la îndemâna utilizatorului, iar cei 8GB de memorie LPDDR3 mențin fluiditatea și receptivitatea multitasking-ului.

Un cititor de amprentă permite conectarea mai sigură și fără parolă prin Windows Hello.
Noul laptop are șasiul de aluminiu, ecran high-resolution de 14 inchi, touchscreen Corning Gorilla Glass NBT, touchpad și tastatură iluminată.

Acer a anunțat, de asemenea, lansarea laptopului Spin 3 (SP314-51) reînnoit. Balamaua durabilă 360° permite funcționarea în modul laptop, tabletă, afișaj și chiar cort pentru economisirea spațiului, toate într-un singur dispozitiv.

Spin 3 este echipat cu un procesor puternic Intel Core din generația a 8-a și oferă o durată de viață a bateriei de până la 12 ore pentru lucrul digital și joacă în mișcare și două difuzoare frontale cu tehnologie Acer TrueHarmonyâ„¢.

Ecranul de 14 inchi al Spin 3 oferă imagini vii cu tehnologia Full HD IPS.

Acer Swift 7 va fi disponibil în America de Nord din luna martie, la prețuri de la 1.699 USD, iar în EMEA din luna aprilie la prețuri începând de la 1.699 EUR.
Acer Spin 3 va fi disponibil în America de Nord din luna februarie, la prețuri de la 599 USD, iar în EMEA din luna ianuarie la prețuri începând de la 649 EUR.