Internet/New Media

RCS & RDS deschide primul magazin sub brandul Digi in Bucuresti (Foto)

15 Sep, 16:16 • Redactia DailyBusiness
RCS&RDS a deschis luni primul magazin sub brandul Digi, in centrul Bucurestiului (bulevardul Magheru, nr. 1).
RCS & RDS deschide primul magazin sub brandul Digi in Bucuresti (Foto)

Noul magazin este primul din Bucuresti din seria celor pe care compania intentioneaza sa le implementeze si sa le extinda sub brandul Digi atat in Capitala, cat si la nivel national.

Aceasta etapa face parte din procesul de tranzitie a produselor si serviciilor companiei RCS&RDS catre brandul Digi.

Pana in acest moment, compania a aliniat sub acest brand, intreaga oferta de servicii de telecomunicatii, precum si divizia de continut TV, respectiv toate televiziunile detinute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi si la nivelul retelei sale de magazine de prezentare.

Schimbarea aduce un nivel sporit de interactiune cu clientii, care sunt consiliati de personalul companiei pentru a putea face o alegere cat mai potrivita cu necesitatile lor de comunicare. Totodata, noul magazin vine in intampinarea clientilor cu un design modern si unic in piata de telecom.

„Prin lansarea noului concept de magazin Digi, ne dorim sa le oferim clientilor nostri un spatiu unde pot testa serviciile si unde pot primi informatii despre ofertele companiei. Acesta este un alt pas important pe care RCS&RDS il face pentru a spori si simplifica interactiunea clientilor cu oferta completa de servicii de telecomunicatii Digi de care pot beneficia”, a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS&RDS.

Magazinul are o suprafata de 100 metri patrati si este delimitat in mai multe zone: zona de consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa, zona de consiliere si vanzare Digi Mobil, unde clientii au acces la gama de echipamente si telefoane mobile si zona de plata a facturii, unde clientii isi pot achita facturile lunare.

Totodata, magazinul Digi este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile companiei.

Compania a mai deschis magazine sub brandul Digi si in orasele Oradea, Constanta, Galati. Aceasta intentioneaza sa modernizeze gradual si sa integreze in noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenta proprii existente la nivelul intregii tari.

RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania, Italia si Cehia.

Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, dar si unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si alte servicii de continut. RCS&RDS mai detine televiziunea de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World.