- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

62.000 de fani Rolling Stones vor fi prezenti la concertul din Bucuresti

16 Jul, 16:29 • Redactia DailyBusiness
62.000 de spectatori vor asista la concertul de maine sustinut de trupa Rolling Stones, potrivit estimarilor reprezentantilor Diverta, reteaua de magazine prin intermediul careia s-au pus in vanzare biletele.
62.000 de fani Rolling Stones vor fi prezenti la concertul din Bucuresti

Conform declaratiilor acestora, pana in prezent s-au vandut 60.500 de bilete, numarul total pus in vanzare fiind 61.000.

Reprezentantii Diverta apreciaza ca numarul biletelor se va epuiza in cursul zilei de astazi si afirma ca il vor suplimenta cu inca 1.000 de bilete.

Pretul celui mai scump bilet este 800 lei, la sectiunea VIP, iar al celui mai ieftin 87 lei la gazon, sectiunea B. Pentru achizitia unui bilet la sectiunea A se plateste un pret dublu.

Concertul din Bucuresti face parte din turneului european „A Bigger Bang”, cel mai mare turneu sustinut pana acum de catre trupa.

Rolling Stones va utiliza pentru concertul sau din Bucuresti cea mai mare scena folosita vreodata intr-un turneu. Scena de la Bucuresti va avea o deschidere de 62,5 metri, adancime de 17,6 metri si o inaltime de 21 de metri. Arena cantareste 200 de tone si necesita trei macarale de 80 de tone pentru a putea fi montata.

Trupa rock, fondata in 1962, a lansat peste 40 de albume. In 1989, Rolling Stones a fost inscrisa in Rock and Roll Hall of Fame, iar in 2004 formatia a fost plasata de revista „Rolling Stone” pe locul patru in clasamentul celor mai buni 100 artisti ai tuturor timpurilor, dupa The Beatles, Bob Dylan si Elvis Presley.

Concertul Rolling Stones va fi sustinut pe data de 17 iulie, la stadionul national Lia Manoliu si este organizat de Events si Vodafone.