Lifestyle

„Ben-Hur”, povestea printului evreu vandut ca sclav, are premiera pe 19 august

18 Aug, 18:24 • Redactia DailyBusiness
Cea mai nouă versiune a poveștii epice a lui Judah Ben-Hur, în viziunea regizorală a lui Timur Bekmambetov, va avea premiera pe 19 august 2016.
Ben-Hur, povestea printului evreu vandut ca sclav, are premiera pe 19 august

„Ben-Hur” este distribuit de Forum Film România în format 3D și IMAX 3D.
Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace – „Ben-Hur: A Tale of the Christ” – avându-l personaj central pe evreul Ben-Hur (Jack Huston), un prinț al Ierusalimului acuzat pe nedrept de trădare de fratele său adoptat, Messala (Toby Kebbell), un ofițer în armata romană, și vândut ca sclav.

Lipsit de titlul său regal, despărțit de familie și de prieteni, dar și de femeia (Nazanin Boniadi) pe care o iubește, viața lui se transformă radical.

După ani de zile petrecuți pe mare, ca sclav, Ben-Hur revine acasă cu gândul de a se răzbuna pe cel care l-a distrus, dar găsește, în schimb, mântuire.

Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să predice în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben-Hur.

În noua producție Paramount Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer Pictures îi regăsiți și pe îndrăgiții actori Rodrigo Santoro și Morgan Freeman.

Filmul „Ben-Hur” este regizat de Timur Bekmambetov, după un scenariu adaptat de Keith Clarke și John Ridley.