Lifestyle

Divertiland da start sezonului estival cu o investitie de 3 milioane de euro

09 Jun, 17:27 • Redactia DailyBusiness
Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distracții din România, își redeschide porțile vineri, 10 iunie, începând cu ora 10:00. În cel de-al patrulea sezon de operare, Divertiland își așteaptă vizitatorii cu o nouă zonă de facilități și atracții. Investiția în zona inaugurată anul acesta este de peste 3 milioane de euro.
Divertiland da start sezonului estival cu o investitie de 3 milioane de euro

Noua zonă de servicii, Super Paradise, a carei inaugurare va avea loc în data de 17 iunie, are o suprafață de 35.000 m2 și include: două piscine cu apă încălzită, o piscină olimpică pentru adulți și o piscină pentru copii cu bandă antiderapantă.

De asemenea, vizitatorii au la dispoziție o zonă lounge cu 3.000 de șezlonguri și 500 de locuri în cele două restaurante, LNKO și Divertiland Diner.

„Anul acesta continuăm seria de investiții care face parte din strategia noastră de consolidare a celui mai mare parc acvatic de distracții din România, cu peste 40 hectare cu piscine, zone cu nisip, tobogane, zone de cursuri și restaurante. Acordăm în permanență o deosebită atenție în ceea ce privește siguranța și calitatea serviciilor furnizate și suntem pregătiți să întâmpinăm peste 180.000 de vizitatori pe durata întregului sezon, capacitatea parcului fiind de peste 7.000 vizitatori pe zi”, a declarat Alexandros Poulakis, CEO Divertiland.

În acest sezon, clienții Divertiland se pot bucura de noi facilități, precum piscina olimpică pentru adulți și piscina cu bandă antiderapantă pentru copii, dar și de redeschiderea punctelor de atracție ale parcului: cea mai mare plajă cu nisip din București și piscină cu valuri.

În plus, sezonul se anunță a fi unul de excepție, cu petreceri și surprize în fiecare zi de vineri și de sâmbătă.
Divertiland aduce pe piață o ofertă completă de petrecere a timpului liber, prin:
• 22 de tobogane spectaculoase

• 2 piscine încălzite

• 11 restaurante

• 3 zone pentru copii

• 5 baruri

Prețul biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2016 încep de la 40 de lei pentru adulți. Copiii sub trei ani beneficiază de acces gratuit, iar studenții, elevii și pensionarii (de peste 60 de ani) dispun de prețuri speciale. Vizitatorii care vin la Divertiland după ora 17:00 au, de asemenea, parte de acces la preț redus.

Biletele pot fi achiziționate și online, pe divertiland.ro, unde vizitatorii pot găsi oferte speciale.
Transportul public spre Divertiland va fi asigurat și anul acesta prin intermediul trenurilor CFR și prin microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.