Lifestyle

In interiorul imperiului lui Hugh Hefner

07 Oct, 00:26 • Redactia DailyBusiness
HISTORY® transmite în premieră sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 23:00, un documentar special despre "Cum a schimbat Playboy lumea". Pentru două ore, telespectatorii vor parcurge "paginile" poveștii lui Hugh M. Hefner și vor descoperi modul în care acesta a construit un imperiu mondial care cuprinde cluburi, cazinouri, produse și emisiuni TV revoluționare, pe lângă faimoasa publicație pentru bărbați.
In interiorul imperiului lui Hugh Hefner

Revista Playboy, înființată de Hugh Hefner în 1953, în Chicago, a pornit o adevărată revoluție sexuală în SUA din momentul în care a apărut, demontând prejudecățile sociale legate de bărbați, femei, sex și nuditate.

Prin publicarea acesteia, Hugh a reușit să schimbe, în timp, atitudinea oamenilor asupra libertăților și drepturilor lor civile, ceea ce a influențat valorile lor culturale și cum își trăiesc viața de zi cu zi.

Documentarul „Cum a schimbat Playboy lumea” include imagini care nu au mai fost difuzate până acum și interviuri cu Hugh Hefner, dar și cu istorici, foști directori din Playboy și persoane din interior, cum ar fi actualul președinte al SUA – Donald Trump, Jenny McCarthy, James Caan, reverendul Jesse Jackson, Diablo Cody, Bill Cosby, Shannon Tweed.

Producția a fost difuzată de HISTORY® pentru prima oară în Statele Unite ale Americii, în 2012, cu 5 ani înainte de moartea fondatorului imperiului Playboy.