Lifestyle

Premiera: moment Queen pe scena Cerbului de Aur 2019

19 Aug, 12:46 • Redactia DailyBusiness
Seara de Gală a Cerbului de Aur 2019 va marca o premieră pentru televiziunile din România - un fragment din celebrul musical We will rock you va fi pe scena de la Brașov. În premieră și în exclusivitate, piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie și care fac parte din We will rock you, scris de Ben Elton în 2002 pe baza a 22 de hituri din repertoriul emblematicei formații, se vor auzi È‹n Piața Sfatului.
Premiera: moment Queen pe scena Cerbului de Aur 2019

În show-ul de sâmbătă seara o vom vedea pe Loredana, alături de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici și alți artiști din  trupa musicalului.

Lor li se vor alătura, la sfârșitul acestui moment, toți cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare Cerbul de Aur 2019. We will rock you cu fragmente din memorabilele melodii We will rock you, I want to break freeSomebody to love, Killer queen, I want it all, Kind of magic, Who wants to live forever, Headlong, We are the champions este o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei într-o lume a viitorului, pus în scenă de 17 ani cu mare succes, fiind montat în 15 țări, cu peste 20 de milioane de spectatori. 

Producția românească a musicalului a fost lansată în România în aprilie 2019, la București, într-o senzatională punere în scenă, semnată de  Răzvan Mazilu. 

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediție completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar și romantică!

Pe scena din Piața Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ștefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere și evenimente adiacente.Cei 12 artiști din concurs vor performa în prima și a doua zi a Festivalului, joi și vineri, 22 și 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câștigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. 

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct și în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova și platforma TVR+, de la ora 21.00. 

Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispoziție mai multe categorii de bilete, cu prețuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro și în rețeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești, Diverta și Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra și de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall și din București – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziționate cu opțiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.