Media & Advertising

Martin Schulz a tras clapa la Adevarul Live TV, dar vine la Antena 3

27 Apr, 17:24 • Redactia DailyBusiness
Emisiunea Adevarul Live de sambata dupa-amiaza, in cadrul careia Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, urma sa raspunda acuzatiilor lansate de Traian Basescu la adresa sa, a fost contramandata, dupa ce oficialul european nu s-a mai prezentat, scrie Adevarul.
Martin Schulz a tras clapa la Adevarul Live TV, dar vine la Antena 3

Candidatul socialistilor europeni la functia de presedinte
al Comisiei Europene era asteptat de cititorii Adevarul pentru a discuta despre
teme ce vizeaza rolul Romaniei in Uniunea Europeana, criza din Ucraina, dar si
relatia Europei cu Rusia, afectata de evenimentele recente.

In schimb, Schulz si-a anuntat prezenta, in aceasta seara,
la Sinteza Zilei, la Antena 3, scrie Reportervirtual.ro.

Germanul Martin Schulz a fost desemnat candidat al socialistilor europeni pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, cu ocazia reuniunii desfasurate sambata la Roma. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat dupa reuniunea PES din martie ca Schulz are sansa sa castige presedintia CE si il va sustine in campanie.

Potrivit AFP, Schulz a primit 368 de voturi pentru din totalul de 404, cu ocazia Congresului Partidului Socialist European, la care participa 800 de delegati.

„Prioritatea mea principala, in calitatea de presedinte al Comisiei Europene, va fi crearea de locuri de munca”, a declarat Schulz.

„Este prima data cand cetatenii europeni isi vor alege presedintele Comisiei Europene, nu va mai fi ales doar de un grup de oameni politici sau de tehnocrati, iar pentru Romania este important ca cel care este candidat, Martin Schulz, a fost de atatea ori in Romania, cunoaste tara, a fost la mine in colegiu, in Targu-Jiu, si evident ca il voi sustine in campanie. Avand 12 prim-ministri si inca 7 guverne in care sunt viceprim-ministri din familia noastra politica, este evident ca Martin Schulz are o sansa importanta de a fi viitorul presedinte si, alaturi de noi, de a schimba Europa in bine”, a spus liderul PSD, premierul Ponta, aflat la Roma, citat de Mediafax.