Media & Advertising

Pro TV, lider de audienta cu noul show „Uite cine danseaza!”

07 Mar, 14:32 • Redactia DailyBusiness
Prima ediție Uite cine dansează! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, informează Pro TV.
Pro TV, lider de audienta cu noul show Uite cine danseaza!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Uite cine dansează! a înregistrat 10.4 puncte de rating și 28.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obținut 9.2 puncte de rating și 25.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Uite cine dansează!, iar în minutul de maximă audiență de la 20:54, peste 2.8 milioane de români s-au uitat la Pro TV.

Marele premiu al show-ului Uite cine dansează!, în valoare de 100.000 de euro, va fi direcționat către organizația Hopes and Homes for Children, care sprijină reducerea abandonului copiilor, ajută la readucerea acestora în familiile lor și participă la reforma sistemului de protecție a copilului. În plus, suma obținută în urma voturilor telespectatorilor, care sunt invitați să își susțină preferații prin vot, va fi direcționată, de asemenea, către aceeași organizație.

Cum se stabilește clasamentul perechilor din show-ul Uite cine dansează!

Coregrafia, energia, pasiunea, ritmul, tehnica și prezența scenică, dar și carisma și bucuria de a dansa a fiecăreia dintre cele 12 perechi de concurenți va trece, în fiecare săptămână, lunea, de la 20:30, prin două filtre foarte exigente: juriul și întreaga Românie!

Primul dintre aceste filtre este juriul Uite cine dansează!, format din Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre. Cei patru acordă după fiecare dans o notă de la 1 la 10, în funcție de opinia fiecăruia despre momentul prezentat de concurenți pe cea mai mare scenă a dansului din România.

Vedetele și coregrafii acestora sunt jurizați și de telespectatori! La începutul fiecărei ediții Uite cine dansează!, Mihaela Rădulescu și Cabral spun START VOT, iar românii sunt invitați să își susțină favoriții, prin SMS la 1200, în care scriu numele vedetei pe care își doresc să o vadă mai departe în competiție.

Dacă în prima ediție nu a avut loc nicio eliminare, lunea viitoare, de la 20:30, telespectatorii vor aștepta să spună uite cine a fost eliminat din show de două ori, pentru că va avea loc o dublă eliminare! Notele juraților și voturile publicului contează în proporție egală și vor fi cumulate, rezultând o medie care va decide cuplurile clasate pe ultimele două locuri și eliminate din show-ul Uite cine dansează!. Prima eliminare se va face după ce perechile vor dansa câte două stiluri diferite.