Media & Advertising

Televiziunile Intact, scoase din grila Focus Sat

06 Feb, 10:54 • Redactia DailyBusiness
UPC a anuntat ca platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV si Antena 3, incepand de joi.
Televiziunile Intact, scoase din grila Focus Sat

Acest lucru s-a produs din cauza conditiilor si costurilor inacceptabile impuse de Antena Group, insa aceasta din urma spune ca solicitarea sa a fost una echilibrata, potrivit UPC.

Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grila televiziunile Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, Gsp TV si Antena 3 „vine ca urmare a impunerii, de catre Antena Group, a unor conditii si costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clientilor Focus Sat si pe care compania continua sa le negocieze, in interesul acestora”, spune UPC Romania intr-un comunicat.

Contactati de Mediafax, reprezentantii UPC Romania au spus ca cele cinci televiziuni ale Antena Group au fost scoase de pe platforma Focus Sat in noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.00. Acestia au precizat ca de aceasta decizie nu vor fi afectati si abonatii pachetelor de cablu ai UPC Romania.