Media & Advertising

UPC Romania extinde parteneriatul cu Discovery, prin care va transmite Jocurile Olimpice din 2018

02 Aug, 17:29 • Redactia DailyBusiness
UPC Romania si Discovery Romania anunta reinnoirea pe termen lung a acordului de distributie, care garanteaza difuzarea intregului portofoliu Discovery, incluzand canale emblematice precum Discovery Channel, Eurosport 1, TLC si IDx, catre clientii UPC Romania din intreaga tara.
UPC Romania extinde parteneriatul cu Discovery, prin care va transmite Jocurile Olimpice din 2018

Acordul cuprinde si drepturi digitale care asigura accesul telespectatorilor pasionati la continut Discovery Networks pe ecrane multiple, prin HORIZON GO.

„De la evenimente sportive de talie mondiala precum Jocurile Olimpice, turnee de tenis de Mare Slem sau competitii precum Premier League, la emisiuni celebre, cum ar fi GOANA DUPA AUR, REGELE COFETARILOR si SHARK WEEK sau viitoarea miniserie HARLEY AND THE DAVIDSONS, filmata integral in Romania, noul acord consolideaza parteneriatul pe care l-am incheiat cu UPC Romania si le ofera clientilor mai mult continut premium Discovery Networks, pe mai multe dispozitive ca oricand,” a declarat Victoria Davies, VP Country Manager, Discovery Networks CEE.

Robert Redeleanu, CEO UPC Romania, a adaugat: „Reinnoirea acestui parteneriat pe termen lung garanteaza clientilor UPC Romania accesul complet la brandurile Discovery si Eurosport”.

 Fiind un jucator relativ nou pe scena sportiva globala, Discovery a investit masiv in achizitia de drepturi sportive premium, exclusive si relevante pentru telespectatorii din fiecare tara. Clientii UPC Romania vor avea acces la evenimente sportive importante, precum Premier League, turnee de tenis de Mare Slem si, din 2018, la Jocurile Olimpice care vor fi disponibile pe Eurosport.

Reinnoirea contractului dintre UPC Romania si Discovery Romania face parte dintr-un acord de distributie mai amplu intre grupurile Liberty Global si Discovery Communications, care include 12 tari din Europa: Austria, Belgia, Cehia, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, Romania, Olanda, Slovacia, Elvetia si Marea Britanie.