Media & Advertising

Videoclipuri interzise de CNA din cauza plasarii de produse

06 Feb, 13:57 • Redactia DailyBusiness
Doua videoclipuri au fost interzise de catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA) din cauza ca acestea contin plasare de produse fara a fi mentionat acest lucru.
Videoclipuri interzise de CNA din cauza plasarii de produse

Si asta dupa ce reprezentantii CNA au analizat, in sedinta de joi, videoclipurile „Va fi bine” (Andra) si „Asa, si!” (trupa Vunk).

Consiliul a primit mai multe sesizari potrivit carora cele doua videoclipuri contin plasare de produse fara a fi mentionat acest lucru. Potrivit sesizarilor, in videoclipul „Asa, si!” (trupa Vunk) se face reclama la Clinica Medlife, Mike’s Pub, 55 Jaz Music, Heineken, iar in videoclipul „Va fi bine” (Andra) se face reclama la vopsea Garnier, cafea Jacobs, Free Way Cola.

Cele doua videoclipuri au fost difuzate la mai multe televiziuni muzicale, la unele dintre acestea produsele din respectivele clipuri fiind blurate, potrivit Mediafax.

In ambele cazuri, CNA a decis sa aplice o decizie de intrare in legalitate, fapt care presupune ca cele doua videoclipuri nu mai pot fi difuzate pana nu vor fi modificate astfel incat sa respecte legislatia audiovizualului.