New Media

Andreea Petrisor este noul Managing Director al Delivery Hero Romania

16 Apr, 17:24 • Redactia DailyBusiness
Andreea Petrișor este noul Managing Director al Delivery Hero România, grupul german prezent pe piața locală prin operațiunile foodpanda și hipMenu.
Andreea Petrisor este noul Managing Director al Delivery Hero Romania

De la sfârșitul lunii ianuarie, Andreea Petrișor face parte din echipa de management de pe plan local a grupului Delivery Hero SE, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezentă în România prin operațiunile foodpanda și hipMenu.

Din noua postură, Andreea Petrișor se alătură lui Radu Bălăceanu (Managing Director) la conducerea foodpanda România, de unde urmează să coordoneze activitățile operaționale, precum logistică, relații clienți, financiar și alte funcții suport.

În același timp, Andreea Petrișor va prelua conducerea executivă a afacerilor hipMenu pe plan local. Lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro a fost achiziționată în luna august 2018 de către Delivery Hero, grup cu sediul central în Berlin, în urma unei tranzacții ce a consolidat poziția de lider a grupului pe piața autohtonă.

Andreea Petrișor are o vastă experiență în management, în ultimii nouă ani ocupând funcția de project manager în cadrul companiei de consultanță Roland Berger, poziție din care a coordonat echipe mari în proiecte locale și internaționale dintr-o gamă extinsă de industrii.

Andreea este absolventa unui MBA în cadrul INSEAD în 2015, iar în 2010 a absolvit ca șefă de promoție European Business School din Londra.

Delivery Hero este una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global și lider în ceea ce privește numărul restaurantelor partenere, utilizatori activi și volum de comenzi în mai multe țări decât oricare dintre competitorii săi.

Serviciile grupului Delivery Hero pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific. În România, Delivery Hero este prezentă prin brandurile foodpanda și hipMenu.

Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania are sediul central la Berlin și are peste 14.000 de angajați.