- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Investitie de 30.000 de euro intr-o platforma regionala de cursuri online gratuite

26 Aug, 10:00 • mihaela.tudorancea
O organizatie non-profit, Free E-Learning, detinuta de germanul Christian Mars, a deschis o platforma de e-learning gratuita in Romania si in alte 6 tari din regiune, Learnpedia, in urma unei investitii de 30.000 de euro, dedicata in special invatarii programelor din suita Microsoft Office.
Investitie de 30.000 de euro intr-o platforma regionala de cursuri online gratuite

„Am ales sa deschid portalul Learnpedia in Europa de Est deoarece, in opinia mea, utilizarea unui soft nu este la fel de comuna ca si in Europa de Vest. Deocamdata avem 5 cursuri din suita Microsoft Office, dar vom adauga mai multe”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Christian Mars.

Nu este insa vorba despre un parteneriat cu Microsoft, a adaugat Mars, avand in vedere ca pe platforma se va adauga si continut care va fi concurent cu cel de la Microsoft.

Investitia in site a ajuns la 30.000 de euro, iar Christian Mars spera sa atraga in acest proiect peste 2.500 de cursanti in primul an de functionare.

„Deocamdata nu oferim certificare pentru cursurile gratuite. Pentru a obtine o certificare trebuie sa treci prin multa birocratie care ar insemna o investitie enorma. Asa ca depinde de cati oameni vor folosi site-ul”, a precizat Mars.

Portalul Learnpedia s-a lansat simultan in Slovenia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria si Romania.