- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Amenințare pentru Occident: încă o mare companie din Asia începe afacerile în România

09 May, 19:59 • Stefan Simion
Vești proaste pentru Occident. România se deschide din ce în ce mai mult față de Est. Un gigant din Asia vine în țara noastră și promite investiții de zeci de milioane de euro. 
Amenințare pentru Occident: încă o mare companie din Asia începe afacerile în România

Cea mai mare companie de investiții imobiliare din Singapore vine în România.

Brandul The Crest Collection este adus în țara noastră de dezvoltatorul imobiliar Forty Management, care a semnat un acord cu lanțul hotelier Ascott.

Hotelul Central District București – The Crest Collection va fi localizat în zona Palatului Parlamentului. Șantierul va fi deschis din această toamnă. Unitatea de cazare va avea 170 de camere și un restaurant 360 de grade la etajul 14.

Investitorii au planuri mari:

„Vom avea ca referinţă în acest proiect hotelul La Clef Champs-Elysees din Paris, ce promovează un stil de viaţă în care predomină serviciile hoteliere de lux şi gastronomia fine-dining, ceea ce va conferi locului o notă de rafinament, artă şi eleganţă”, a declarat Lucian Azoiţei, CEO Forty Management.

 

Încă un hotel de lux în București. Despre ce investiție este vorba

 

În baza acordului de management, Ascott va opera brandul The Crest Collection pentru o perioada iniţială de 25 de ani. Valoarea investiţiei în noul proiect este estimată la 22 milioane euro

Grupul Ascott este prezent în Asia de Sud-Est ca pieţe principale, în timp ce continuă să se extindă pe pieţe precum India, Vietnam, Australia, Europa şi SUA. Grupul este deţinut de CapitaLand Investments, cea mai mare companie de investiţii de piaţa imobiliară din Singapore şi una dintre cele mai mari din Asia Pacific, cu active în valoare de peste 65 miliarde dolari.

„Am ales ca prin acest hotel să valorificăm potenţialul pieţei hoteliere de lux din Bucureşti şi suntem încântaţi că vom iniţia proiectul alături de Forty Management, una dintre cele mai inovative companii din România în materie de dezvoltări imobiliare mixte, sustenabile. De asemenea, punem astăzi bazele unui parteneriat de succes pe termen lung cu Forty, bazat pe valori comune precum perseverenţa, integritatea, curajul şi pasiunea pentru a crea lucruri extraordinare”, a transmis Marcel Lindt, Director de dezvoltare The Ascott Limited pentru UK şi CEE.

Forty Management este dezvoltator de proiecte de reconversie urbană verzi. Pentru companie este cea de-a doua dezvoltare hotelieră din portofoliu, după cea din cadrul Central District Lagoon City, scrie Business Magazin.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult