- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Arco Real Estate si-a deschis un birou in Timisoara

11 Jul, 14:38 • Redactia DailyBusiness
Arco Real Estate, unul dintre cele mai mari grupuri de operatiuni imobiliare din tarile baltice, prezent pe piata romaneasca de anul trecut, deschide un birou la Timisoara.
Arco Real Estate si-a deschis un birou in Timisoara

Arco Real Estate mai detine, din 2006, un birou in Bucuresti.

Arco Real Estate Consulting va avea in Timisoara, pentru inceput, pe langa personalul de baza, si un numar de trei brokeri, printre care si directorul de sucursala. Biroul din Timisoara va oferi servicii de consultanta si brokeraj imobiliar, iar in viitor, va avea si o divizie de evaluare.

„Intrarea Arco pe piata din Timisoara nu este una speculativa, ci vine ca o decizie naturala de extindere a companiei in toata tara. Ne dorim sa ramanem in Romania pe termen nelimitat”, a declarat Ciprian Lopata, directorul executiv Arco Real Estate Consulting. „

Arco Real Estate isi doreste sa devina o agentie imobiliara cu acoperire nationala si va investi, pana in 2008, peste 5 milioane de euro in extinderea retelei de birouri si in consultanti imobiliari. Compania intentioneaza sa angajeze aproximativ 100 de consultanti imobilari pana la sfarsitul anului 2007, urmand ca in 2008, numarul acestora sa ajunga la 300.

La nivel international, Arco Real Estate va mai deschide, in aceasta perioada, birouri in orasul Klaipeda din Lituania si in Varna, Bulgaria.

Arco Real Estate Consulting este o companie imobiliara infiintata in Romania in octombrie 2006. Actionarii Arco sunt Arco Vara AS, una dintre cele mai importante grupuri din domeniul imobiliar din tarile baltice si IPC Real Estate, o companie internationala de investitii imobiliare.

Romania este cea de-a sasea tara unde grupul este prezent, dupa ce a deschis operatiuni in Estonia, Lituania, Letonia, Ucraina si Bulgaria.