Real Estate

Complexul rezidențial Cosmopolis va avea propriul strip mall

28 Oct, 00:16 • Redactia DailyBusiness
Opus Land Development va deschide pentru comunitatea de locatari din complexul rezidențial Cosmopolis și nu numai, un centru comercial destinat cumpărăturilor și petrecerii timpului liber, la finalul lunii noiembrie.
Complexul rezidențial Cosmopolis va avea propriul strip mall

Cosmopolis Plaza va avea o suprafață de 10.000 mp, în urma unei investiții de 2,2 milioane de euro. Bugetul a fost alocat amenajării terenului și construcției, dotării spațiului cu echipamentele și utilitățile necesare, proces care a durat un an.

Cosmopolis Plaza va avea ca principală ancoră un supermarket Carrefour, cu o suprafață închiriabilă de 950 mp. Alte nume cunoscute care vor fi prezente în Cosmpolis: Inmedio, un petshop VET Life, un magazin Ocean Fish și pizzeria Domino”s.

Suprafața totală închiriabilă a centrului comercial va fi de 4.100 mp. Gândit ca un spațiu destinat petrecerii timpului liber, Cosmopolis Plaza va mai pune la dispoziția consumatorilor restaurante, cafenele, un loc de joacă pentru copii, un salon de înfrumusețare.

„Rezidenții Cosmopolis, cei mai mulți familii tinere, ocupate cu creșterea copiilor, își vor putea face cumpărăturile sau petrece timpul liber aproape de casă. Un alt lucru foarte important pe care l-am luat în considerare când am pornit să schițăm planurile pentru acest strip mall, a fost să dăm posibilitatea antreprenorilor care sunt și rezidenți să își dezvolte afacerile, indiferent de mărime. Astfel, Cosmopolis Plaza găzduiește pe lângă ancorele principale și afaceri mai mici, dezvoltate chiar de rezidenții noștrii”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development.

Printre afacerile mai mici, dezvoltate de antreprenorii care locuiesc în complexul rezidențial Cosmopolis se numără: un salon de infrumusețare, un magazin de produse bio, unul de produse pentru copii, o florărie, o patiserie, o măcelărie și un magazin de cafea și dulciuri.
Toate acestea completează facilitățile deja existente: locurile de joacă pentru copii, cele șapte piscine exterioare, plaja amenajată de pe malul lacului, terenurile de tenis și de baschet, serviciul de transport către stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu și serviciul de pază permanentă.