Real Estate

CTP investeste peste 13 milioane de euro in extinderea parcului logistic de la Timisoara

25 Aug, 14:43 • Redactia DailyBusiness
CTP, dezvoltator si administrator de parcuri industriale si logistice, investeste peste 13 milioane de euro in extinderea cu 32.000 mp a parcului logistic din Timisoara.
CTP investeste peste 13 milioane de euro in extinderea parcului logistic de la Timisoara

Acest process a fost demarat datorita cresterii cererii de inchiriere de spatii logistice si industriale din zona. Portofoliul CTP din Timisoara include doua parcuri logistice: CTPark Timisoara I, care a fost achiziționat in 2015 si are o suprafata totala de 10.000 mp si CTPark Timișoara II, care se afla in prezent in proces de constructie, urmand ca lucrarile sa fie finalizate in decembrie 2017. 

Structura CTPark Timișoara II consta intr-un depozit de 15.000 mp, care va fi ocupat de un client strategic, si din alte doua depozite a cate 8.500 mp fiecare, ce vor fi disponibile pentru inchiriere. 

Inaltimea utila a halelor va fi de 12 metri, cea mai mare existenta pe piata logistica la ora actuala. Alte caracteristici importante sunt: sisteme de izolatie care cresc semnificativ gradul de eficienta energetica; sistem de iluminare artificiala la interior si exterior, modernizat prin tehnologia Smart LED, precum si trape luminatoare situate in tavane, pentru a se asigura si lumina naturala. P

lanurile de dezvoltare ale CTP în zona de vest a tarii includ, in afara Timisoarei: Cluj-Napoca, Turda si Deva.