Real Estate

Cum arata rampa exterioara unica in Europa, inaugurata la Mega Mall

03 Jun, 20:52 • Redactia DailyBusiness
Mega Mall București, centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România, a inaugurat calea rapidă de acces, în urma unei investiții totale de 650.000 de euro. Rampa permite parcurgerea celor 7 niveluri de parcare ale centrului comercial în doar 30 de secunde
Cum arata rampa exterioara unica in Europa, inaugurata la Mega Mall

Caracteristicile tehnice, lungimea de 160 de metri și înălțimea comparabilă cu a unui bloc de 10 etaje, fac acest proiect unic în Europa și reprezintă o inovație funcțională pentru industria locală de retail.

Intrarea se face prin Bulevardul Pierre de Coubertain, noua rampă oferind acces mult mai rapid și ușor în parcarea Mega Mall, cu o capacitate totală de 3.000 de locuri, dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

De asemenea, ca urmare a introducerii acestei facilități, vizitatorii centrului comercial pot ajunge direct la zona de food court și divertisment de la nivelul doi, una dintre atracțiile principale Mega Mall, datorită varietății serviciilor și dimensiunilor mari (suprafața echivalentă a 2 terenuri de fotbal).

„Rampa le va oferi vizitatorilor acces ușor și rapid în mall și va ajuta la fluidizarea traficului în parcare”, a declarat Alexandru Șuiu, Center Manager Mega Mall.