Real Estate

H&M va deschide in aceasta toamna un magazin in Iulius Mall Iasi

27 Jul, 18:58 • Redactia DailyBusiness
Grupul Iulius și H&M au semnat un nou parteneriat, prin care retailerul internațional va inaugura, în această toamnă, un magazin în Iulius Mall Iași. Aceasta va fi cea de-a doua unitate H&M din Iași, după cea inaugurată în 2012, tot în rețeaua Iulius, în ansamblul multifuncțional Palas.
H&M va deschide in aceasta toamna un magazin in Iulius Mall Iasi

Magazinul din Iulius Mall va avea o suprafață de 1.500 mp, desfășurată pe două niveluri. 

În rețeaua națională a grupului Iulius, brandul suedez este prezent din anul 2011, cu magazine la Iulius Mall Timișoara și Iulius Mall Cluj, iar din 2012, la Palas Mall și Iulius Mall Suceava.  

H&M este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume și deține în România 46 de magazine. Colecțiile H&M includ articole casual și piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru bărbați, precum și colecții pentru copii și adolescenți, accesorii, lenjerie intimă și articole sport. 

Iulius Mall Iași a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureștiului și al doilea din țară.

Destinația de shopping care a dat startul unui nou stil de viață include 200 de magazine ale unor renumite branduri internaționale, cinematograf multiplex Cinema City, o zonă de food court, supermarket Carrefour Market, restaurante, cafenele, cofetării, club de bowling și biliard, precum și un spațiu de joacă pentru copii.

Grupul Iulius are o experiență de peste 20 ani în retailul modern, fiind cel mai mare dezvoltator și operator de proiecte multifuncționale din România.