Real Estate

Investitie de 33 milioane in proiectul de birouri Unirii View din Bucuresti

26 Oct, 16:14 • Redactia DailyBusiness
Lucrările de construire a proiectului Unirii View, un turn de birouri de 18.000 mp situat pe bulevardul Corneliu Coposu, au început pe 25 octombrie și au ca dată de livrare trimestrul al doilea al anului 2018.
Investitie de 33 milioane in proiectul de birouri Unirii View din Bucuresti

Cu o investiție totală estimată la aproximativ 33 de milioane de euro, Unirii View va fi o clădire de birouri de clasa A, în formă de poligon, cu 17 etaje superioare, un parter cu spații de retail dedicate serviciilor si facilităților pentru chiriași, precum și o parcare subterană cu 3 niveluri. Clădirea va avea o suprafață închiriabilă de 1.131 mp pe fiecare etaj.

Unirii View este poziționată strategic în Piața Unirii, fiind deservită de stația de metrou Piața Unirii, 4 linii de tramvai, 9 linii de autobuz și o linie expres către aeroport.

Aceasta va pune la dispoziția chiriașilor peste 360 de locuri de parcare (161 în incinta clădirii și alte 200 de locuri în parcarea Unirea Shopping Center, cu opțiune de extindere în viitor).

Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este Bog”Art. Investitorul din spatele Unirii View este Yves Weerts, un antreprenor de naționalitate belgiană cu istoric pe piața de dezvoltare imobiliară din România. Printre cele mai sonore proiecte ale investitorului se numără dezvoltarea si vânzarea parcului industrial Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Westfourth Architecture în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design. Speedweell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, coordonează procesul de dezvoltare, în timp ce compania de consultanță imobiliară Griffes, reprezentată de către Andreea Păun, se ocupă de strategia de leasing și managementul comercial.