Real Estate

Israelienii de la HAGAG investesc 10 milioane de euro in modernizarea cladirii H Victoriei 139 din Bucuresti

19 Feb, 14:04 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, a obținut autorizația de construcție pentru H Victoriei 139. Bugetul alocat pentru consolidarea și modernizarea imobilului este de 10 milioane de euro, lucrările fiind programate să demareze în următoarele două luni.
Israelienii de la HAGAG investesc 10 milioane de euro in modernizarea cladirii H Victoriei 139 din Bucuresti

Finalizarea lucrărilor este estimată în al patrulea trimestru 2020.
Amplasat ultra-central, pe una dintre arterele principale ale Bucureștiului, H Victoriei 139 este un proiect rezidențial exclusivist care va îngloba eleganța și farmecul „Micului Paris” în tendințele arhitectonice ale secolului XXI.

Cu o suprafață totală construită de 3.200 mp, imobilul va dispune de 33 de apartamente de 2, 3 și 4 camere și un regim de înălțime de S+P+7+8R.

„Deși nu este prima de acest tip și, cu siguranță, nu va fi nici ultima, H Victoriei 139 este o provocare. Renovarea și fortificarea unei clădiri vechi, presupune deseori un drum mult mai anevoios decât dezvoltarea unui proiect nou de la stadiul zero. Vorbim însă despre o construcție care face parte din trecutul tangibil al unei comunități, iar H Victoriei 139 este gândit și proiectat în așa manieră încât să păstreze identitatea culturală a uneia dintre cele mai fascinante epoci bucureștene. Fațada edificiului va păstra arhitectura originală, iar structura de rezistență a clădirii va fi consolidată în întregime, eliminând vulnerabilitățile existente. Totodată, imobilul va afișa un lobby impresionant și spații comerciale stradale atent proiectate de către partenerii noștri de la biroul de arhitectură Răzvan Bârsan & Partners”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller Hagag Group.

H Victoriei 139 are încăperi spațioase cu tavane înalte și ferestre largi, terasă proprie și finisaje high-end, cărora li se adaugă concierge dedicat, sisteme de supraveghere video și acces pe bază de card sau cod de acces.

Zonele comune de tranzit vor fi dotate cu sisteme de iluminare LED, pardoseală din marmură, spații de depozitare securizate și terase private. Locația selectă permite accesul facil către importante obiective cu valoare istorică, spații comerciale exclusiviste, hoteluri, restaurante fine dining sau instituții ale statului.