- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

OOH-ul, print-ul si online-ul, preferate in 2008 pentru promovarea imobiliara

18 Nov, 16:14 • andra.gheorghe
Marea parte a proiectelor imobiliare de mari dimensiuni au preferat in 2008 comunicarea pe canale de tipul OOH (out-of-home), print si online, TV-ul sau radioul fiind mult mai putin folosite in mixul de comunicare, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii agentiei imobiliare Colliers.
OOH-ul, print-ul si online-ul, preferate in 2008 pentru promovarea imobiliara

„Pentru rezidential, BTL-ul si evenimentele au jucat un rol important in planul de comunicare. In ceea ce priveste partea de radio, am folosit mai putin aceasta componenta in mixul de media, decat anul trecut”, au precizat oficialii Colliers.

Un canal de comunicare important pentru consultantul imobiliar a fost componenta de word of mouth, prin recomandarile clientilor.

Potrivit datelor publicate in „Ghidul Imobiliar NewsIn – pentru clienti si dezvoltatori”, advertiserii imobiliari au inceput sa renunte, in 2008, la promovarea pe TV, preferand, pe segmentul advertising-ului clasic, mai ales presa scrisa. O concluzie diferita de opinia Colliers apare in cazul radio-ului, unde studiul NewsIn considera ca ponderea bugetelor alocate acestui mediu a crescut.