- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Tiriac Auto are un nou CEO

11 Jun, 16:59 • Redactia DailyBusiness
Marius Marian a preluat conducerea rețelei Èširiac Auto în calitate de CEO, începând cu luna curentă. Marius Marian s-a alăturat grupului Èširiac încă din 2003, fiind un profesionist cu peste 16 ani de experiență în industria auto.
Tiriac Auto are un nou CEO

Timp de doi ani Marius Marian a deținut poziția de COO în cadrul companiei Tiriac Auto, fiind responsabil de creșterea performanțelor operaționale ale rețelei.

De asemenea, a ocupat poziția de Director de Vânzări la Premium Auto, Importator Jaguar Land Rover (2003 – 2009), urmată de poziția de Director General la dealerul Jaguar Land Rover București (2009 – 2016).

„Obiectivele de viitor ale companiei Tiriac Auto sunt orientate către creșterea performanțelor noastre comerciale și operaționale, prin continuitate și evoluție, acestea fiind direcțiile pe care le voi urmări în calitate de CEO Èširiac Auto. Suntem preocupați să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor de vânzare și post vânzare oferite clienților noștri. Un alt obiectiv prioritar este dezvoltarea diviziei Èširiac Auto Rulate, parte integrantă a businessului Tiriac Auto. Avem una dintre cele mai extinse rețele auto din țară”, a declarat Marius Marian.

Èširiac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România, reprezentând șase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai. Țiriac Auto face parte din Grupul Èširiac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.