COMPANII

Berceanu: Autostrada Transilvania nu reprezinta o prioritate pentru Romania

17 mai 2011, ora 19:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4db02c54f3a1c.jpg
Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a declarat, marti, in cadrul unei dezbateri a Comitetului National pentru Dezvoltare (CND), ca lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania nu reprezinta o "prioritate" pentru Romania.

Directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADR S-V) Oltenia, Marilena Bogheanu, a afirmat marti la o intrunire a CND, ca in judetele din Transilvania, prin Strategia Nationala de autostrazi si drumuri expres, au fost prevazute sa treaca mai multe coridoare europene, beneficiind astfel de constructia de infrastructura rutiera, scrie Mediafax.

"Vreau sa va spun ca ne comparam cu alte regiuni care, oricum, erau mai dezvoltate ca noi si stiti mult mai bine ca mine ca in strategia Nationala de Autostrazi si Drumuri Expres trec foarte multe coridoare europene prin Transilvania, dar nu mai continuu pentru ca se intelege ce vreau sa spun", a declarat Marilena Bogheanu.

Ea a fost intrerupta de fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu, care a spus: "Am sa spun eu. A fost o prostie si este o prostie! Autostrada Transilvania nu e o prioritate. Pentru ca am vorbit cu Uniunea Europeana noi Romania si am spus: "vrem Culoarul IV" si dupa aceea nu am fost seriosi sa ne tinem de Culoarul IV.De aceea nici nu ne sprijin? UE si de altfel nimeni pentru Transilvania. Am facut acea bucata pentru ca era inceputa 80% si trebuia facuta, pentru ca era pacat sa aruncam pe geam toata munca aia si banii aia. Dar nu e o prioritate. In domeniul autostrazilor, Autostrada Transilvania este prioritatea doi. Daca mergem pana la Cluj, ne omoara pe strazi".
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 07:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter