- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Revolut angajează în România! Gigantul promite salarii și cu 20% mai mari decât media din piață

26 Apr, 12:20 • Adrian Popovici
Revolut începe o campanie de recrutare și se află în căutarea a peste 10.000 de noi angajați. După cum au transmis reprezentanții aplicației de banking, în România sunt disponibile peste 70 de posturi.
Revolut angajează în România! Gigantul promite salarii și cu 20% mai mari decât media din piață

Revolut a atins un număr de 10.000 de angajați în întreaga lume, iar acum compania este gata de o creștere cu 40% a personalului. În România, compania a anunțat că recrutează pentru peste 70 de poziții. Potrivit lui Lucian Ivan, specialist în recrutare la Revolut, salariile oferite sunt, în medie, cu 20% peste salariul mediu net lunar pentru aceeași funcție în industrie, în fiecare piață, transmite Wall Street.ro.

De la înființarea sa în 2015, Revolut a avut parte de o creștere constantă a numărului de angajați, atingând cifra de 8.000 la sfârșitul anului 2023 și pe cea de 10.000 în primele trei luni ale acestui an. După cum transmite conducerea compania, noua campanie de recrutare se concentrează în special pe departamentele de Vânzări, Suport Clienți și AntiFraudă, majoritatea rolurilor fiind noi în organigramă.

„Această cifră rotundă de 10.000 de angajați la nivel global reflectă contribuția enormă pe care echipa noastră o are la succesul constant al companiei. Un succes oglindit atât în inovațiile valoroase puse la dispoziția clienților, cât și în maximizarea rezultatelor la nivel individual și la nivelul companiei în ansamblu. Planurile noastre privind recrutarea de noi talente, de pe toate piețele unde operăm, merg mână în mână cu planurile de extindere la nivel global. Aceste cifre nu sunt doar niște numere, ci sunt bazate pe o realitate evidentă – cu fiecare nou Revoluter intrat în companie, capacitatea noastră de a inova crește și astfel le oferim clienților servicii și produse de o calitate tot mai bună”, a declarat Lucian Ivan, Global Head of Talent la Revolut.

Citește și: Peste 2 milioane de clienți au conturi la Revolut

Revolut
Revolut

Ce trebuie să știe românii care vor să lucreze pentru Revolut?

Românii care vor să lucreze pentru Revolut trebuie să știe faptul că aceasta este o companie care funcționează mai ales în modelul de lucru de la distanță, ceea ce îi permite să recruteze talente din orice țară. Aceasta reprezintă un element de atractivitate pentru candidați, care percep compania ca un loc de muncă preferat, fapt ce a contribuit anul trecut la înregistrarea a peste 1 milion de aplicații din toată lumea pentru posturile scoase la concurs.

Revolut are o experiență îndelungată cu angajații din România, având cetățeni români în poziții cheie. Recent, banca a anunțat numirea lui Dan Teodosiu în Consiliul de Administrație al grupului în calitate de director neexecutiv. Acesta se laudă cu peste 30 de ani de experiență în conducerea și dezvoltarea echipelor în domeniile cercetării și ingineriei, precum și în implementarea platformelor și infrastructurilor scalabile care susțin servicii pentru un număr mare de clienți.

Citește și: Escrocheriile online iau amploare: Revolut a prevenit pierderi de 475 milioane de lire sterline

Tags: