COMPANII, CARIERE

Mana dreapta a lui Burci ajunge director general la CFR Marfa

11 aprilie 2014, ora 14:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cfr marfa.jpg
CFR Marfa SA a anuntat vineri numirea unui nou director general, in persoana lui Dan Valentin Belcea, care a ocupat anterior mai multe functii de conducere in firme detinute de omul de afaceri Cristian Burci.

Nascut pe 30 iulie 1969, Dan Valentin Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA- USA si anterior numirii in pozitia de director general a fost membru in Consiliul de Adminsitratie al societatii.

Cu o mare experienta in managementul unor companii cu capital privat, cariera sa a inceput in Statele Unite ale Americii si a continuat in tara ca Chief Financial Officer la Graffiti/BBDO (intre 1993 si 1994), CB Investment SRL (1995-1996), sau general manager la Prima TV (in perioada 1996 - 2002).

Din anul 2005 pana in anul 2012 a ocupat functia de vicepresedinte ľ responsabil cu dezvoltarea strategica la International Railway Systems SA, iar din ianuarie 2010 pana in prezent a ocupat functia de Chief Executive Officer la Protan SA.Din pozitia de membru in Consiliul de Administratie al CFR Marfa, ápe care a detinut-o din februarie 2013, Dan Valentin Belcea este familiarizat cu domeniul feroviar si cu specificul activitatii societatii si spera ca mandatul sau sa fie unul benefic pentru redresarea acesteia.

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa este operatorul national de transport feroviar de marfa din Romania, lider pe aceasta piata cu o cota de piata de 54,8 %, la nivelul anului 2013.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 22:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter