COMPANII

Prima statie de cogenerare pe biogaz din Romania, inaugurata la Filipestii de Padure

09 iulie 2013, ora 18:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
biogaz.jpg
Genesis Biopartner a inaugurat, marti, la Filipestii de Padure, in Prahova, prima statie din Romania de producere a energiei regenerabile in cogenerare, din biogaz, investitia de 5 milioane de euro fiind prima dintr-o serie de zece astfel de statii care vor fi construite in urmatorii trei ani.

Consortiul Genesis Biopartner, format din firma romaneasca Baupartner si din firma suedeza Vireo Energy a inaugurat, marti, in comuna Filipestii de Padure din judetul Prahova, prima statie romaneasca de producere a energiei regenerabile in cogenerare din biogaz.

Potrivit fondatorului Genesis Biopartner, Michael Dietrich, investitia in aceasta statie a fost de 5 milioane de euro, fonduri proprii ale celor doua firme, aportul firmei romanesti fiind de 40% din totalul investitiei, scrie Mediafax.

Compania AB Energy Romania,parte a grupului italian AB, lider european in proiectarea si fabricarea instalatiilor si a solutiilor de cogenerare cu gaze naturale, cu biogaz si a celor bazate pe trigenerare, anunta in octombrie anul trecut ca a ales piata din Romania pentru ca sectorul de cogenerare pe baza de biogaz se va dezvolta aici intr-un mod alert.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 13:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter