- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Vezi cine va fi noul presedinte al producatorului Tuborg

23 Nov, 12:34 • Redactia DailyBusiness
Hezy Ovadia (foto) va prelua, incepand cu 1 ianuarie 2011, conducerea URBB, producatorul marcii de bere Tuborg in Romania, inlocuindu-l pe Shachar Shaine, au anuntat marti oficialii companiei.
Vezi cine va fi noul presedinte al producatorului Tuborg

El are o experienta profesionala de aproximativ 19 ani, formata in cadrul pozitiilor de conducere pe care le-a detinut in patru companii din domeniul FMCG (alcoolice si non-alcoolice), inclusiv Carlsberg Group – Israel Beer Breweries Ltd..

Hezy Ovadia vine cu un know-how provenit din studiile realizate in domeniul financiar si cu un EMBA in Managementul Afacerilor, ambele absolvite la Universitatea din Tel Aviv.

Acesta cunoaste compania inca de la inceputul activitatii, facand parte din consiliul de administratie.

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) are in prezent peste 800 de angajati si peste 100 milioane de euro cifra de afaceri, conform companiei.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent pe piata berii, a bauturilor racoritoare si recent, pe cea a apelor minerale.

Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: pe piata berii marcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, Granini pe piata bauturilor racoritoare, precum si recenta lansata marca de apa minerala Bilbor.