- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cu toții îl știu pe renumitul Erling Haaland, însă puțini știu care este salariul său la Manchester City. Veniturile sunt colosale

27 Mar, 17:16 • Stefan Simion
Salariu astronomic pentru norvegianul Erling Haaland. Ce bani primește pentru prestația sa de la Manchester City.
Cu toții îl știu pe renumitul Erling Haaland, însă puțini știu care este salariul său la Manchester City. Veniturile sunt colosale

Erling Braut Haaland este cunoscut în întreaga lume ca un fotbalist norvegian care joacă pe postul de atacant la echipa din Premier League, Manchester City. De asemenea, Haaland este internațional cu echipa națională de fotbal a Norvegiei și este preferat de mai marile cluburi de fotbal din întreaga lume, motiv pentru care propunerile sale financiare au devenit cu adevărat istorice.

Ce venituri are Erling Haaland

Deşi are contract cu Manchester City până în 2027, Erling Haaland şi-ar putea prelungi acordul pentru încă un sezon, pentru un salariu mai mare, anunţă presa engleză. Potrivit presei britanice, clubul i-ar oferi un salariu lunar de două milioane de lire sterline atacantului în vârstă de 22 de ani, ceea ce l-ar face cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Vezi și: Jobul simplu din România plătit cu peste 1.000 de euro. Cât de ușor poți primi acest venit lunar

Erling Haaland
Erling Haaland

Suma este propusă pentru a respinge asaltul celor de la Real Madrid, care îl doreşte pe atacantul norvegian.

Transferat vara trecută din Germania, de la Borussia Dortmund, Erling Haaland s-a adaptat imediat la noul său club. Acesta a marcat de 42 de ori în 37 de meciuri în toate competiţiile din acest sezon.

Atunci când vine vorba despre cariera la club, Haaland și-a început cariera la clubul său natal Bryne FK în 2016 și s-a mutat la Molde FK anul următor, unde a petrecut doi ani. În ianuarie 2019, gruparea austriacă Red Bull Salzburg l-a semnat într-un contract pe cinci ani. În Liga Campionilor UEFA 2019-2020, a devenit primul adolescent care a înscris în cinci meciuri consecutive ale Ligii Campionilor UEFA. Pe 29 decembrie 2019, Håland a fost transferat la Borussia Dortmund pentru o cantitate raportată în regiune de 20 de milioane de euro.

Citește și: Un militar publică fluturașul de salariu pentru ca românii să afle totul despre povestea contribuției la pensiile din Armata Română! „Apoi ne-am împrăștiat ca pleava în toate colțurile lumii căutând alte oportunități fiind deja scârbiți de acest sistem ticălos”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult