- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Elon Musk vrea să își construiască un oraș în Texas. Planurile miliardarului au ieșit la suprafață

12 Mar, 11:48 • Lupu Alexandra
Planurile lui Elon Musk au ieșit la iveală. După ce s-a aflat că vrea să își construiască propriul oraș în Texas, mai mulți angajați au dezvăluit ce se va întâmpla pe cele câteva mii de hectare de pășune și terenurile agricole deținute de miliardar.
Elon Musk vrea să își construiască un oraș în Texas. Planurile miliardarului au ieșit la suprafață

Planurile lui Elon Musk nu mai sunt un secret. După ce s-a aflat că miliardarul vrea să-și construiască propriul oraș în Texas, mai mulți angajați au dezvăluit ce se va întâmpla pe cele câteva mii de hectare de pășune și terenuri agricole pe care acesta le deține, așa cum anunță digi24.ro.

Elon Musk își construiește propriul oraș

Primele informații arătau că Elon Musk vrea să își construiască propriul oraș în Texas. Potrivit documentelor analizate de The Wall Street Journal, el deține în apropiere de Austin câteva mii de hectare de pășune și terenuri agricole. Miliardarul a confirmat informațiile, iar la scurt timp, atât el, cât și angajații companiilor sale au dezvăluit care sunt planurile din spatele acestei acțiuni.

Mai exact, persoanele în cauză au spus care sunt viziunile lui Musk pentru crearea unei utopii texane de-a lungul râului Colorado. Se pare că miliardarul și directorii executivi vor ca salariații de la Boring din regiunea Austin să locuiască în acel oraș, în case noi, pentru care vor achita chirii mai mici decât cele normale.

Citește și: Elon Musk a redevenit cel mai bogat om din lume. Cât a câştigat luni fondatorul Tesla

Compania menționată este responsabilă de serviciile de infrastructură și construcție de tuneluri. Pe lângă, miliardarul vrea ca inclusiv angajații de la Tesla și SpaceX să se bucure de această exclusivitate, mai exact, ai societății producătoare de mașini electrice, respectiv, ai companiei de explorare spațială.

Elon Musk construiește un oraș pentru angajații companiilor lui
Elon Musk construiește un oraș pentru angajații companiilor lui

Musk are deja un complex în lucru în zona menționată, care include un grup de case modulare, o piscină, o zonă exterioară pentru sport și sală de forță. Comunitatea s-ar putea numi Snailbrook, care face referire la numele unei mascote deținută de Boring. Steve Davis a dezvăluit câteva dintre planurile lui miliardarului.

Președintele companiei le-a spus angajaților în timpul unei întâlniri susținută pe parcursul anului trecut că trebuie să se organizeze pentru alegerile care vor desemna cine se află la conducerea orașului. Totodată, miliardarul a vorbit cu mai multe persoane despre cum va arăta totul, referindu-ne la Kany West, cântăreața Grimes (fosta lui iubită) și designerul clădirii. Legile din Texas îl obligă pe Musk sa aibă cel puțin 201 locuitori înainte de a cere incorporarea, care apoi trebuie să fie aprobată de un judecător de comitat.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Haos la Twitter. Utilizatorii nu sunt protejați împotriva exploatării sexuale a copiilor sau de troli. Totul se întâmplă sub conducerea lui Elon Musk