- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Elon Musk vrea să petreacă mai puțin timp la Twitter! Acesta caută un nou director

16 Nov, 23:35 • Cornel Ghimeșan
Elon Musk a anunțat că va petrece din ce în ce mai puțin timp la Twitter și că va căuta un nou director, acest lucru după ce va pune roțile în mișcare pe noua direcție.
Elon Musk vrea să petreacă mai puțin timp la Twitter! Acesta caută un nou director

Elon Musk a anunțat că va reduce semnificativ timpul petrecut la biroul Twitter și, în cele din urmă, va găsi un nou director care să conducă compania de social media, potrivit Reuters. Musk a făcut aceste declarații în cadrul unei mărturii depuse în fața tribunalului din Delaware pentru a se apăra de acuzațiile potrivit cărora pachetul său salarial de 56 de miliarde de dolari la Tesla s-a bazat pe obiective de performanță ușor de atins și a fost aprobat de un consiliu de administrație conform.

„Există o explozie inițială de activitate necesară după achiziție pentru a reorganiza compania”, a declarat Musk.

„Pe viitor îmi voi reduce timpul petrecut la Twitter”, a continuat el.

Musk își propune să găsească un director care să conducă compania de social media, adăugând că speră să finalizeze o restructurare organizațională în această săptămână.

Alte articole: Putin vrea reglementarea prețurilor la mașinile rusești. Sunt preconizate cele mai mici vânzări din istorie! Deja au scăzut cu 60%!

Acțiunile Tesla au continuat să scadă în ultimele săptămâni, iar investitorii se tem că Musk alocă prea mult timp companiei Twitter și neglijează Tesla.

Musk își amenință angajații

Elon Musk vrea să petreacă mai puțin timp la Twitter! Acesta caută un nou director
Elon Musk vrea să petreacă mai puțin timp la Twitter! Acesta caută un nou director

De asemenea, Musk a trimis miercuri un e-mail la nivel de companie angajaţilor rămaşi la compania de social media, cerându-le să se angajeze să lucreze ”ore lungi, la intensitate mare”, sau să primească ”o indemnizaţie de concediere de trei luni”, dacă nu şi-au dat acordul, acestea fiind condiţiile pentru a-i susţine viziunea pentru ”Twitter 2.0”, transmite CNBC.

Ultimatumul la nivel de companie, trimis în jurul miezului nopţii, ora San Francisco, şi transmis CNBC, vine după ce Musk a concediat deja directori cheie ai Twitter, a concediat fără preaviz jumătate din angajaţii cu normă întreagă şi a redus numărul de contractori care lucrează cu compania.

Săptămâna aceasta, Musk a concediat şi ingineri veterani ai Twitter, după ce l-au criticat în public sau pe canalul intern Slack al companiei.

De când Musk, care este şi CEO al Tesla şi SpaceX, a preluat conducerea pe 28 octombrie, el a anunţat schimbări majore planificate pentru Twitter.

O schimbare pentru care a insistat să fie lansată rapid, numită Twitter Blue pentru verificare, a trebuit totuşi să fie anulată. Serviciul de abonament Blue, de 7,99 dolari/lună, le permitea oamenilor să plătească pentru o bifă albastră care arăta ca marca rezervată anterior, pentru a asigura că un cont a fost verificat sau că este oficial.

” În viitor, pentru a construi un Twitter 2.0 revoluţionar şi a reuşi într-o lume din ce în ce mai competitivă, va trebui să fim extrem de duri. Acest lucru va însemna să lucrăm ore lungi la intensitate mare. Doar performanţa excepţională va constitui o notă de trecere.

Twitter va fi, de asemenea, mult mai bazată pe inginerie. Designul şi managementul produsului vor fi în continuare foarte importante şi îmi vor raporta mie, dar cei care scriu un cod grozav vor constitui majoritatea echipei noastre şi vor avea cea mai mare influenţă. În esenţă, Twitter este o companie de software şi servere, aşa că cred că acest lucru are sens.

Dacă sunteţi sigur că doriţi să faceţi parte din noua Twitter, vă rugăm să faceţi clic pe da pe linkul de mai jos: [Link eliminat] Oricine nu a făcut acest lucru până mâine (joi), la ora 17:00 ET, va primi o indemnizaţie pe trei luni. Indiferent de decizia pe care o luaţi, vă mulţumesc pentru eforturile de a face Twitter succes.

Elon”

Citește și: Războiul din Ucraina a adus economia Rusiei în pragul recesiunii. Produsului intern brut a scăzut cu 4% în trimestrul al treilea. Oficial rus: „Sancțiunile sunt foarte puternice”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult