- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Locul de muncă pe care nu îl vrea nimeni, deși este plătit cu 8000 de euro lunar. Motivul este incredibil

31 Dec, 11:29 • Bumbeneci Diana
Există un loc de muncă pe care nu îl vrea nimeni, deși este plătit cu 8000 de lei pe lună. Se lucrează doar câteva ore, însă job-ul nu este de interes.
Locul de muncă pe care nu îl vrea nimeni, deși este plătit cu 8000 de euro lunar. Motivul este incredibil

Câte persoane nu ar vrea oare să lucreze doar câteva ore pe zi și să câștige 8000 de euro lunar? Ei bine, se pare că nu multe persoane vor să aleagă acest drum. Spre exemplu, un tânăr din Marea Britanie spune că ar accepta acest loc de muncă și a vorbit despre job.

Mosey, un tiktoker din Marea Britanie, a devenit viral după ce a vorbit despre job-ul său, un job pe care nu oricine l-ar dori. Acesta spune că a dat lovitura după ce a început să câștige 8000 de euro lunar, însă subliniază că job-ul lui nu este pentru toată lumea. Cu ce se ocupă tânărul din Marea Britanie?

Poți citi: Cu cât vor fi impozitate pensiile de la 1 ianuarie. Mulți români vor rămâne cu pensia completă

Job-ul pe care nu îl vrea nimeni

Mosey este fericit cu noul său job, care îi aduce venituri considerabile. Acesta lucrează ca tehnician mecanic în larg pe o platformă petrolieră, însă admite că această meserie nu este pentru toată lumea.

Job-ul pe care tiktoker-ul îl are este ocolit de mulți din cauza faptului că presupune izolarea de familie și de civilizație, însă aduce și multe avantaje. Mosey se consideră un norocos pentru că scapă de traficul infernal în care mulți se blochează în drum spre locul de muncă și de orele lungi și chinuitoare la birou.

loc de muncă
loc de muncă

„Este grozav să cobori până la serviciu. Literalmente, ridică-te, fă duș, îmbracă-te, ieși pe ușă, de-a lungul coridorului, cobori scările și mergi direct la serviciu. Fără griji cu privire la traficul în drum spre serviciu, fără ambuteiaje, fără ore de vârf, fără griji cu privire la defectarea mașinii, la întârzierea trenului sau la întârzierea autobuzului sau la pierderea autobuzului sau a trenului. Pur și simplu te rostogolești din pat și eşti în salopetă”, a mărturisit tânărul.

Mosey câștigă 8000 de euro lunar

El povestește că îi ia aproape 60 de secunde pentru a face naveta la locul de muncă, care presupune să repare „orice, de la turbine la toalete”. Locul de muncă a lui Mosey este plătit cât se poate de bine, cu aproximativ 8000 de euro lunar, însă acesta spune că veniturile depind de mai mulți factori: „pentru cine lucrezi, unde lucrezi, locație, cât timp ești plecat”.

„În Marea Britanie, un tehnician va câștiga de obicei între 60.000 și 80.000 de lire sterline pe an. Banii și programul de muncă este exact motivul pentru care o facem. Munca în larg te face să prețuiești timpul petrecut acasă. Cel mai mare respect pentru cei care o fac pe perioade lungi de timp”, a mai spus tânărul.

Vezi și: Impozit 70% din iunie 2024. Noua lege confirmă cine sunt românii care vor plăti mai mult

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult