- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Partidul Republican, susținut de Elon Musk: „Vă recomand să votați cu ei!”. Joe Biden, scos din minți

07 Nov, 21:51 • Cornel Ghimeșan
Elon Musk a început ofensiva. Noul șef de la Twitter a invitat americanii să voteze la alegerile din 8 noiembrie cu Partidul Republican, pentru ca democrația să poată funcționa „în parametrii optimi", în SUA. 
Partidul Republican, susținut de Elon Musk: „Vă recomand să votați cu ei!. Joe Biden, scos din minți

Partidul Republican este favorit să câștige alegerile din 8 noiembrie, pentru Congres. În opinia lui Elon Musk, tabăra lui Ron DeSantis este decizia potrivită.

„Către alegătorii cu mentalitate independentă: împărţirea puterii împiedică cele mai grave excese din partea ambelor partide, prin urmare vă recomand să votaţi pentru un Congres republican, având în vedere că preşedinţia este democrată”, a scris Elon Musk pe Twitter.

„Democraţii sau republicanii adevăraţi nu votează niciodată pentru cealaltă parte, aşa că alegătorii independenţi sunt cei care decid de fapt cine este la conducere!”, a mai precizat șeful de la Tesla.

Dacă Republicanii vor câștiga alegerile, multe dintre proiectele lui Joe Biden, reprezentantul Democraților, vor fi blocate.

 

Joe Biden, scos din minți de Elon Musk

 

Săptămâna trecută, Joe Biden a explodat de nervi, în public. Președintele democrat s-ar putea „lovi” din nou de adversarii politici care au fost cenzurați, inclusiv Donald Trump.

Astfel, președintele din Partidul Democrat a acuzat Twitter de fake news, aceeași rețea socială care l-a ajutat să ajungă pe funcția supremă din Statele Unite.

„Elon Musk merge şi cumpără o companie care scuipă minciuni peste tot în lume”, a declarat preşedintele SUA, vineri.

Între timp, Elon Musk pregătește schimbări majore în compania pe care a cumpărat-o cu 44 de miliarde de dolari. A făcut disponibilizări masive și va implementa o nouă strategie de business.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult