- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Schimbare majoră pentru utilizatorii YouTube. Ce bani va trebui să scoți din buzunar

24 Jul, 12:49 • Bumbeneci Diana
YouTube devine mai scump pentru utilizatori. Au fost anunțate primele locuri în care apar schimbările cu privire la plățile lunare.
Schimbare majoră pentru utilizatorii YouTube. Ce bani va trebui să scoți din buzunar

YouTube a început scumpirile pentru abonamentul Premium. Primele modificări au fost făcute în Statele Unite, unde acesta va fi cu doi dolari mai scump. YouTube Premium va costa 14 dolari pe lună în Statele Unite, conform paginii de abonare a serviciului, care a fost actualizată discret, fără să existe un anunț oficial în acest sens.

Prețuri mai mari pentru utilizatorii Youtube

Această schimbare ar putea aduce o scumpire de doi dolari de la 12 dolari pe lună, cât costa până acum. Abonamentul anual este și el cu 20 de dolari mai scump, costând acum 140 de dolari. Scumpiri au fost anunțate și pentru serviciul separat YouTube Music. Acesta va fi scumpit cu un dolar și va costa 11 dolari pe lună în loc de 10 dolari pe lună.

YouTube
YouTube

YouTube ajunge ușor ușor pe urmele serviciilor rivale, profitând de scumpirile operare deja de Amazon Music, Apple Music și Tidal pentru a-și crește veniturile din abonamente. Scumpirile din Statele Unite sunt la ordinea zilei în ultimul timp, motiv pentru care este de așteptat că abonamentele ar putea să fie scumpite și în restul țărilor în care sunt disponibile aceste servicii. Deocamdată, în România, YouTube Premium costă în continuare 26 de lei pe lună și include acces la YouTube Music.

Ai mai putea citi: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult