- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Transgaz, pregătit să trimită echipe în Turcia pentru intervenții în urma avariilor provocate de cutremure. Comunicatul de presă a apărut astăzi

06 Feb, 21:42 • Stefan Simion
Cea mai mare companie din centrul și sud estul Europei, Transgaz, este pregătită să ofere sprijin autorităților turcești. Va avea loc aprovizionarea cu gaze naturale.
Transgaz, pregătit să trimită echipe în Turcia pentru intervenții în urma avariilor provocate de cutremure. Comunicatul de presă a apărut astăzi

Transgaz este pregătit să ofere suport autorităților turcești. Cea mai mare companie din centrul și sud estul Europei vine în sprijin firmei turcă de stat Botas, mai exact, uneia dintre cele mai importante în tranzitul gazelor naturale.

Vestea a fost transmisă chiar de Directorul General, prin intermediul unui comunicat de presă. Reprezentanții Transgaz au declarat că știu ce înseamnă avariile la SNT, motiv pentru care, aceștia își exprimă suportul în întregime față de compania din Turcia. Între cele două companii este încheiat un Memorandum de Înțelegere pentru participarea comună la mai multe proiecte care vizează aprovizionarea cu gaze naturale. Acestea au urmărit dintotdeauna creșterea siguranței energetice, tocmai de aceea, Transgaz a confirmat că va contribui la remedierea rapidă a avariilor.

Echipele Transgaz sar în ajutorul Turciei!

Marea companie a declarat în comunicatul de presă că toate echipele tehnice de intervenție pe care le deține vor fi alături de compania turcească. Reprezentanții sunt pregătiți să remedieze avariile produse în infrastructura transportului de gaze naturale, și de asemenea, nu ezită să facă o deplasare urgentă în acest sens.

Transgaz
Transgaz

Vezi și: Facturile la gaze îi vor arde pe bulgari la buzunar: Autoritățile vecine au aprobat creşterea preţului gazelor naturale cu 22,75% de la 1 ianuarie

Directorul General al companiei Transgaz a trimis pe parcursul zilei de astăzi o scrisoare către reprezentanții Botas, exprimând disponibilitatea și bunăvoința de care el și echipa lui pot da dovadă în fața unei situații atât de urgente. Ion Sterian le-a propus acestora să accepte deplasarea specialiștilor din companie către Turcia, în așa fel încât remedierea avariilor produse de cutremurele devastatoare să fie una rapidă. Botas a avut un răspuns pozitiv față de această propunere.

Echipele Transgaz se vor deplasa la fața locului, asigurându-se că dezastrele produse nu vor afecta transportul de gaze naturale și că oamenii beneficiază în continuare de condițiile de care au nevoie. Ion Sterian nu a ezitat în comunicatul de presă să își transmită sincerele condoleanțe în fața familiilor care au avut de suferit. Directorul General speră ca persoanele afectate să se recupereze rapid.

Te-ar putea interesa și: Rareş Bogdan le cere românilor să boicoteze firmele din Austria. „Închideţi conturile la Erste şi Raiffeisen!”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult