FINANTE-BANCI

Bancpost reduce cu 0,8 puncte dobanzile pentru creditele in franci elvetieni

28 ianuarie 2015, ora 14:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bancpost.jpg
Bancpost va reduce joi dobanzile la creditele in franci elvetieni cu 0,8 puncte procentuale, masura fiind valabila pana la urmatorul termen de revizuire a dobanzii, conform clauzelor din fiecare contract, dar va aplica si solutii individuale, precum restructurarea sau conversia.

"Bancpost reduce dobanda cu 0,80 puncte procentuale pentru toti clientii sai persoane fizice cu credite in franci elvetieni cu dobanda variabila. Aceasta masura se va aplica incepand din data de 29 ianuarie 2015 si va fi valabila pana la urmatorul termen de revizuire a dobanzii, conform clauzelor stipulate in contractul fiecarui client. in plus, Bancpost isi sprijina clientii care intampina dificultati la plata ratelor prin solutii individuale", se arata intr-un comunicat al institutiei de credit.

Banca anunta ca va continua sa ofere si solutii pe termen lung, bazate pe optiunile si nevoile fiecarui client, care includ restructurarea, conversia de moneda si prelungirea perioadei de creditare.

Bancpost este a saptea institutie de credit care anunta masuri de reducere a efectelor aprecierii francului in raport cu leul pentru clientii cu credite in franci elvetieni, scrie Mediafax.OTP si Millennium Bank au redus marja de dobanda cu 1,5 puncte procentuale pentru o perioada de trei luni, iar Raiffeisen Bank a scazut dobanda cu cinci luni inainte de termenele contractuale.

Volksbank va mentine pana la 17 aprilie cursul de schimb franc/leu folosit de banca la 31 decembrie, de 3,8035 lei, Piraeus Bank va propune solutii individuale pentru clientii cu imprumuturi in franci.

La randul sau, Banca Romaneasca a decis sa scada dobanda pentru creditele in CHF cu circa 0,8 puncte, prin aplicarea indicelui LIBOR la 3 luni valabil luni, 26 ianuarie, care se situa la -0,954%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 21:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter