- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

-17 grade în România. ANM anunță unde lovesc ninsorile zilele următoare

21 Jan, 14:16 • Bumbeneci Diana
Deși speram că vremea se va îmbunătăți, iată că un nou val de ninsori și ger va lovi România! Temperaturile vor ajunge și la -17 grade.
-17 grade în România. ANM anunță unde lovesc ninsorile zilele următoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru următoarele zile, fiind confirmate și ninsori. Gerul continuă să fie prezent în teritoriu.

Ninsorile continuă să fie prezente în România

„Duminică dimineață am avut valori de temperatură minimă sub pragul gerului, în partea de centru, nord, est și sud a țării, cu cea mai mică valoare la Făgăraș, -18 grade Celsius.

Tendința pentru următoarele zile nu este de încălzire, poate în jurul mediilor multi-anuale, pe parcursul zile însă, nopțile și diminețile vor rămâne în continuare reci, iar în partea de sud, centru, est, dar și în partea de nord a țării, local va continua să fie ger.

Află și: Mai mulți români riscă să piardă pensia dacă nu depun acest document. Ce prevede Legea Pensiilor 2024

Valorile de temperatură vor fi în continuare sub -10 grade în aceste regiuni.

Cu alte cuvinte, duminică noapte vom avea valori de temperatură cuprinse între -13 grade și -3 grade Celsius, cu valori mai mici în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -16, -17 grade.

Și pentru luni noapte, valori de temperatură sub ceea ce ar trebui să avem în această perioadă.

Vreme în continuare rece, atât pe parcursul dimineților, cât și noapte, iar ziua vreme normală din punct de vedere termic, cu maxime între 2-5 grade”, a anunțat meteorologul ANM, Raul Ilea, la Antena 3 CNN.

Ai mai putea citi: Anunț final în 2024. Aceasta este data la care centralele pe gaz se interzic oficial

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult