- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Apartamentele nedorite din Capitală! Dezvoltatorii stau cu locuințele nevândute „Îşi distruge maşina aici”

17 May, 19:28 • Constantin Cristina
Apartamentele de 72.000 de euro de lângă București rămân nevândute. Strada care ar trebui scurtată așteaptă semnătura Primarului General, care nu mai vine.
Apartamentele nedorite din Capitală! Dezvoltatorii stau cu locuințele nevândute „Îşi distruge maşina aici”

Apartamentele de 72.000 de euro sunt nedorite din cauza străzii de pământ și lungă de un kilometru și jumătate, care așteaptă de șapte luni semnătura Primarului General, Nicușor Dan, pentru a fi scurtată, a dezvăluit observatornews.ro.

Vezi și: Apetitul chiriașilor scade de la o zi la alta! Apartamentele mari devin o povară, iar garsonierele se închiriază la foc automat!

Apartamentele nedorite din Capitală! Dezvoltatorii stau cu locuințele nevândute

Strada lungă, numită drumul Valea Largă, face legătura între Bulevardul Timișoara și Prelungirea Ghencea.

„Pentru mine, care merg pe jos, e ok dacă nu plouă, dar pentru soţul meu, care merge cu maşina, nu este deloc ok. Îşi distruge maşina aici, practic. Numai el ştie. Mereu se plânge de chestia asta, el mereu dă vina pe Valea Largă.”, a spus o femeie.

apartamente
apartamente

Proiectul de lărgire al drumului este blocat. Mai mult, primăria sectorului 6 vrea să modernizeze artera și să menajeze 4 benzi de circulație, trotuare, piste pentru biciclete și spații verzi între sensurile de mers. Pentru ca strada să fie lărgită, trebuie ca toți arborii din zonă să dispară, iar pentru acest lucru este nevoie de semnătura lui Nicușor Dan, care nu-și mai face apariția de șapte luni de zile. De astfel, acesta cere ca 97 dintre cei 400 de arbori să fie strămutați.

„În avizul pe care o să-l dăm o să cerem ca cei care sunt de dimensiuni prea mari să fie tăiaţi, iar ceilalţi să fie mutaţi.”, a explicat Primarul General.

Neînțelegerile administrative se răsfrâng asupra celor care locuiesc în această zonă şi trec zilnic pe aici. Drumul prost îi lasă pe dezvoltatori cu blocurile nevândute.

Apartamentele sunt puse la vânzare cu 72.000 de euro, însă nimeni nu le dorește. Mai mult, de curând, au început lucrările la apă și canal, însă în lipsa asfaltului, drumul devine un coșmar după fiecare ploaie. Primarul adaugă că odată cu primirea avizului, lucrările vor mai dura cel puțin încă un an până vor fi gata.

Alte articole: Scandal uriaș pe piața imobiliară! Clienți păgubiți cu sute de mii de euro. Un dezvoltator nu predă apartamentele de ani de zile, deși au afost achitate