- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Au apărut primii brazi de Crăciun. Cât costă şi de unde îi poţi cumpăra

26 Oct, 20:08 • Cornel Ghimeșan
Chiar dacă ne aflăm la sfârşit de octombrie, primii brazi de Crăciun au apărut deja în oferta marilor retaileri. Este cazul lanţului Dedeman, care a scos deja la vânzare brazi naturali. Preţurile nu sunt mai mari decât cele de anul trecut însă, dacă doriți un pom cu adevărat spectaculos, trebuie să scoateți ceva bani din buzunare.
Au apărut primii brazi de Crăciun. Cât costă şi de unde îi poţi cumpăra

Au apărut primii brazi de Crăciun. Spiritul sărbătorilor de iarnă nu trebuie să lipsească, iar inima acestei perioade o reprezintă bradul de Crăciun. Fie el artificial, natural sau improvizat, românii sunt mari iubitori ai pregătirilor de sărbători, prin împodobirea locuinței și a bradului. Iată că primii brazi naturali au apărut în marile magazine.

Cât costă primii brazi de Crăciun

De obicei, bradul se cumpără cu o săptămână înainte de Sărbători, însă în acea perioadă trebuie să suportăm aglomeraţia atât din piață, cât și din magazine. Dacă vrem, însă, să evităm aceste lucruri, putem cumpăra încă de pe acum bradul de Crăciun. La Dedeman au apăurt deja primii brazi naturali, iar pentru ca ei să se mențină chiar până la Crăciun, marele retailer a ales să îi comercializeze în ghiveci. Totuși, de reținut este faptul că, dacă îți dorești să te bucuri de mirosul de brad proaspăt în casa ta, va trebui să scoți mulţi bănuți din buzunar, anunţă romaniatv.net.

Citeşte şi: Vești proaste pentru românii care își caută job! Care este industria care a anunțat că nu va face angajări în 2024

Un brăduț în ghiveci, de doar 50-60 de cm, te va costa 131 de lei, dar poți opta și pentru varianta mai ieftină, care are aceeași dimensiune, dar o coroană mai puțin bogată, la prețul de 109 lei. Dacă îți dorești un brad mai mare, poți opta pentru unul de 150-170 de cm, modelul Abies Normanniana, care se vinde cu prețul de 161 de lei. Oricum, trebuie să ştii că la Dedeman ai mai multe brand-uri din care poți alege, însă prețurile sunt diferite în funcție de dimensiune și de cât de bogată este coroana.

Pentru cei care nu sunt de acord cu brazii naturali, în magazinele de profil din toată ţara au apărut și brazii artificiali.

Citeşte şi: Lista magazinelor unde pot fi folosite cardurile cu primele pentru carieră didactică „va fi publică imediat ce cardurile vor fi încărcate”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult