- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Băncile din România au program special de Sfânta Maria. Cum funcționează instituțiile bancare pe data de 15 august

14 Aug, 13:18 • Lupu Alexandra
Programul băncilor de Sfânta Maria. Ce instituții vor rămâne deschise.
Băncile din România au program special de Sfânta Maria. Cum funcționează instituțiile bancare pe data de 15 august

Programul băncilor din România va fi afectat de data de 15 august, atunci când are loc sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, informează wall-street.ro. Sucursalele vor funcționa însă pe data de 14 august.

Ce program au băncile pe data de 15 august

Banca Transilvania va funcționa în baza programului normal luni, 14 august și miercuri, 16 august. Pe de altă parte, marți, 15 august, majoritatea sediilor BT vor fi închise, cu excepția celor din centrele comerciale (programul diferă în funcție de acestea, însă, în cea mai mare parte, este între 12:00 și 18:00).

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Topul destinațiilor de vacanță ale românilor! Unde au ales turiștii să-şi petreacă minivacanța de Sfânta Maria

Totodată, ziua de 15 august este nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți. Excepție fac unitățile din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timișoara și mall-urilor. Departamentul Servicii Clienți va asigura permanență pe serviciul de relații clienți pentru urgențe Carduri, Raiffeisen Online, Smart Mobile, Clienți Premium și FWR.

Office-urile ING Bank nu vor avea program de lucru cu publicul pe data de 15 august. Pe de altă parte, ING Points vor avea programul de lucru cu publicul adaptat celui din mall-ul in care își desfășoară activitatea. ING Points se regăsesc în Mega Mall, Afi Cotroceni, Park Lake, Promenada în București, City Park Mall Constanța și Palas Shopping Mall Iași. Programul de lucru va fi reluat în mod uzual pe data de 16 august, miercuri.

Băncile din România
Băncile din România

Totodată, Banca Comercială Română a informat că este disponibilă permanent pe data de 15 august, atât online, cât și telefonic, prin intermediul echipamentelor multifuncționale instalate în rețeaua teritorială extinsă. Unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri. Programul de lucru cu publicul este cel obișnuit pe data de 14 august.

În ceea ce privește programarea online în sucursale, programul tuturor unităților a fost actualizat pe toate platformele BCR. Agențiile Alpha Bank din România vor fi închise în ziua de 15 august 2023. Totodată, unitățile BRD sunt închise, cu excepția unor agenții din centrele comerciale.

Citește și despre următorul subiect: CFR Călători suplimentează trenurile în minivacanţa de Sfânta Maria! Reprezentanții companiei au făcut anunțul