- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bebe Cotimanis face o mică avere în Grecia! Din ce își câștigă artistul veniturile

23 Jul, 17:07 • Stefan Simion
Bebe Cotimanis are afaceri și în Grecia. Ce au descoperit turiștii români.
Bebe Cotimanis face o mică avere în Grecia! Din ce își câștigă artistul veniturile

Așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani, foarte mulți români au ales Grecia ca destinație de vacanță pe timpul verii. În timpul unei plimbări, mai mulți turiști au avut ocazia să afle despre o nouă afacere a lui Bebe Cotimanis, anunță Playtech.

Bebe Cotimanis face reclamă în Grecia

Turiștii din Grecia au avut ocazia să-l întâlnească, într-un magazin de parfumuri, pe nimeni altul decât Bebe Cotimanis. Actorul nu era prezent fizic acolo, ci apărea pe un afiș destul de mare, făcând astfel reclamă mărcii respective de parfumuri.

Vezi și: Anunț de ultimă oră cu privire la facturile tuturor românilor. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: „Deci banii de acolo nu îi putem retrage”

Bebe Cotimanis
Bebe Cotimanis

„Și în această vară, Bebe Cotimanis a cumpărat parfumuri și produse cosmetice de la Lilas Perfumerie” – scrie pe afișul în care apare actorul Bebe Cotimanis.

Proprietarul magazinului de parfumuri a declarat că românul este client fidel, vine an de an la locație, ajungând să îl considere omul casei. Afaceristul a adăugat că este onorat că a avut ocazia să îl întâlneacă și că a acceptat să îl ajute în acest mod, să îi facă reclamă.

„Vine aici în fiecare an, este foarte drăguţ cu noi, este omul casei. Suntem foarte bucuroşi că l-am întâlnit şi că a acceptat să ne fie alături!”, a declarat pt noi proprietarul magazinului.

Turiștii care au ajuns în ultimele săptămâni în Thassos au fost extrem de mulțumiți de prețurile de acolo, mult mai mici decât pe litoralul românesc.

Ai putea citi: Importăm tot mai mult de la turci! În doar 6 luni, România a importat legume și fructe din Turcia de peste 180 de milioane de dolari

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult